• Продължава участието на военнослужещи от 61- ва Стрямска механизирана бригада в борбата с огъня край село Отец Паисиево

  • Тържествен ритуал по полагане на военна клетва в Център за подготовка на специалисти-Сливен

  • Нарастват усилията на военнослужещите от Сухопътните войски в борбата с огнената стихия, разразила се между селата Воден и Крайново

   
   
НОВИНИ
Шестнадесет военнослужещи от състава на 4-ти артилерийски полк се включиха, днес, 25 юни, в издирването на възрастен мъж, който е в неизвестност от понеделник. Съвместно със служители на МВР, военнослужещите провеждат издирвателните дейности в планинско-гориста местност в района на с. Лясково общ. Асеновград.
Днес, 21 юни, командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов проведе среща с главния сержант на  сухопътния компонент на Националната гвардия на щата Тенеси Майкъл Джентри, на която изрази задоволството си от съвместната дейност и задълбочаването на работнатите контакти.
За заслуги към Сухопътните войски генерал-майор Попов връчи плакет на главен сержант Джентри.
На срещата присъства и главният сержант на Сухопътните войски  Любомир Ламбов, след което визитата продължава с посещения в различните формирования на Българската армия.


 
Copyright © 2024 Сухопътни войски. Всички права запазени