За поредна година военнослужещите от 61-ва Стрямска механизирана бригада проявиха своята щедрост и човечност като събраха средства за подпомагане децата и близките на загиналите военнослужещи в борбата против тероризма, болни военнослужещи и членове на техните семейства в тежко материално и социално положение и децата в домове лишени от родителска грижа.

Събраната сума е на стойност 10 400 лева - от тях за семействата на загинали военнослужещи по 100 лева, подпомагане на болни военнослужещи и членове на техните семейства в тежко материално и социално положение по 150 лева, а на домовете за деца лишени от родителска грижа в Асеновград, Брацигово, Стара Загора, Бузовград, Карлово и Плевен бяха закупени неща от първа необходимост на стойност по 400 лева.

Благотворителна кампания ще проведат и военнослужещите от в.ф.24490-Асеновград за набиране на средства за скъпо струващи лечения на военнослужещи, цивилни служители, деца на военнослужещи, за деца на починали военнослужещи от военното формирование , както и за деца сираци от дом за деца, лишени от родителски грижи «Танньо войвода» в гр. Асеновград.

Copyright © 2024 Сухопътни войски. Всички права запазени