В тържествена обстановка, пред личния състав на Командването, началникът на отдел „Личен състав“ полковник Евгени Събев прочете заповед на министъра на отбраната за прекратяване на договора за военна служба и зачисляване в запаса на подполковник  Михаил Тодоров.

Подполковник Тодоров е офицер с богат опит и професионална подготовка. За заслугите му към отбраната на страната и положените усилия по време на службата му в редиците на Българската армия е награждаван многократно с различни предметни и морални награди от министъра на отбраната, началника на отбраната и преките му командири.

Предметна награда „Картина“ му беше връчена от командира на СВ генерал-майор Деян Дешков, който му пожела дълги години само здраве и спокойствие за разлика от напрегнатото ежедневие в Сухопътни войски“, след което му благодари за достойната и вярна служба.

Подполковник Тодоров целуна бойното знаме и се обърна към своите командири и колеги с думите: „Искам да благодаря на Ръководството и на всички Вас за дългогодишната ни съвместна работа, за помощта, която получивах през годините от Вас, за да мога да върша добре и професионално своите задължение. Желая на всички живот и здраве, много професионални и лични успехи!“.

Бъдете здрав, господин подполковник Тодоров - Вие и семейството Ви, и успешно реализиране на всички бъдещи планове!

Снимки: Иван Иванов

 

Copyright © 2023 Сухопътни войски. Всички права запазени