Днес, 09 януари, във връзка с честването на празника на 1-ви разузнавателен батальон – Свобода, на учебен център „Спасово” се проведе състезание по стрелба с 9-мм пистолет „Макаров” с участието на представителни отбори на 1-ви разузнавателен батальон, районно управление на МВР и регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението” - Чирпан, Затворническо общежитие от закрит тип - Черна гора и военно формирование 36150 – Стара Загора.

В индивидуалното класиране челните места заеха военнослужещи от 1-ви разузнавателен батальон. Призовото място спечели старши лейтенант Присияна Николова, на второ място се класира старшина Дилян Димитров, третото място зае старши лейтенант Мартин Тенев.

В отборното класиране победител е отборът на батальона, след него се нареди отборът на Затворническо общежитие от закрит тип - Черна гора, трети завърши отборът на районно управление на МВР – Чирпан.

Командирът на батальона подполковник Минчо Минев връчи грамоти на класиралите се на призовите места и благодари на военнослужещите за доблестната и всеотдайна служба в редовете на 1-ви разузнавателен батальон.

Copyright © 2024 Сухопътни войски. Всички права запазени