Днес в командването на Сухопътните войски се състоя ритуал по повишаване в звание и представяне на новоназначени офицери. Със заповед на министъра на отбраната Аню Ангелов трима офицери са повишени в звание и длъжност. Това са полковник Николай Антонов, подполковник Христо Касабов и подполковник Христо Нейков. Полковник Николай Антонов заема длъжността началник на сектор „:Бронетанкова, автомобилна и специална техника” в отдел „Логистика” на Командването на Сухопътните войски а подполковник Христо Касабов е главен експерт в същия сектор. Подполковник Христо Нейков е главен експерт в сектор „Продоволствено, вещево и КЕИ имущество”.

От 02.01.2013 г. новоназначените подполковник Христо Нейков и майор Георги Тонин се вливат в редиците на отдел „Логистика” и  отдел „Планиране, развитие и бюджетиране на Сухопътните войски” в Командването на Сухопътните войски.

Заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Красимир Кънев връчи пагоните на повишените в звание и знака на Сухопътните войски на новоназначените, и им пожела здраве и нови успехи в дейността им!

Copyright © 2024 Сухопътни войски. Всички права запазени