Вчера, 12 ноември, в залата на община Ямбол се състоя премиера на филм за участието на 20-ти самоходен артилерийски дивизион в тактическо учение с бойни стрелби „Вулкан – 19”.

        Командирът на 2-ра механизирана бригада бригаден генерал Стоян Шопов откри събитието и след представянето на филма връчи благодарствен адрес на представителите на ръководството на Информационния център на Министерството на отбраната” и плакет - самоходна артилерийска установка – 2С – 1 на господин Стоян Марков - началник на отдел „Военен телевизионен канал”.

        Бригаден генерал Шопов благодари на екипа за положения труд, старание и ангажираност в процеса на заснемане на учението, и съпреживявайки войнското ежедневие с военнослужещите от 20 садн са станали  част от общността и семейството на 2 мбр.

        Екипът на г-н Марков изрази своята благодарност към командира на бригадата и военнослужещите от 2-ра механизирана бригада за възможността да бъдат част от това събитие, както и сподели преживените емоции по време на учението и при самото създаване на филма.

 Командирът на 20-ти самоходен артилерийски дивизион подполковник Георги Георгиев изказа също своята благодарност към екипа на Военния телевизионен канал и връчи грамоти на автора на филма г-н Юлиян Лазаров и оператора г-н Цветомир Ташков.

 

 

Copyright © 2020 Сухопътни войски. Всички права запазени