ДО ГЕНЕРАЛ-МАЙОР НЕЙКО НЕНОВ

КОМАНДИР НА СУХОПЪТНИТЕ ВОЙСКИ

 

 

УВАЖАЕМИ Г-Н ГЕНЕРАЛ-МАЙОР НЕНОВ,

 

Имам удоволствието от името на Ръководството на Сухопътните войски и лично от мое име да Ви поздравя най-сърдечно по случай Вашия

 

52-РИ РОЖДЕН ДЕН!

 

На този Ваш празник, искам да Ви пожелая много здраве, спокойствие на духа и работа на ума. Дано успеха и късмета да са винаги с Вас. Искрено вярвам, че отдаваните от Вас доброта и всеотдайност, трудолюбието и командирските Ви умения ще Ви помагат във всяко начинание. Желая Ви да успеете да запазите дълбоката човещина, която носите в себе си, защото това е рядък дар, който не всеки притежава.

Животът често е труден и изпълнен с тежки моменти, но в него можем да намерим и много красота, топлота и разбиране. Дано във Вашият живот да тържествува обичта и красотата.

Благодаря Ви за Вашата отзивчивост и коректност. Благодарен съм Ви и за това, че в изпълненото с динамика и напрежение воинско ежедневие доказвате своя професионализъм и любовта си към военната професия.

Зная, че и занапред ще останете все така честен, справедлив и отговорен. Желая Ви крепко здраве, ежедневно щастие и успехи.

       

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

С УВАЖЕНИЕ:

 

БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ КРАСИМИР КЪНЕВ

ЗАМЕСТНИК-КОМАНДИР НА СУХОПЪТНИТЕ ВОЙСКИ

 

Copyright © 2024 Сухопътни войски. Всички права запазени