Центърът за подготовка на специалисти (ЦПС) в гр. Сливен организира турнир по футбол по повод Деня на Храбростта и празник на Българската армия. В него участваха отборите от ЦПС,  ОД МВР-Сливен, Регионална служба на Военна полиция-Сливен, Областно звено „Охрана”-Сливен.

 

След напрегнатите и оспорвани срещи, финали и полуфинали, на първо място се класира отборът на Регионална служба на Военна полиция-Сливен, на второ  -  отборът на Управлението на Центъра за подготовка на специалисти и на трето  – отборът на Център за подготовка на сержанти и войници.

 

Отборите – победители в турнира бяха наградени днес от заместник-началника на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов. Той поздрави участниците и им благодари за спортсменската игра в надпреварата, която се е отличила със спортен  хъс, но и с толерантност. „Спортът е част от добрата физическа подготовка на военнослужещите, а умението да се работи в екип е същинска част от пътя към успеха“, подчерта вицеадмирал Емил Ефтимов. Той поздрави военнослужещите по повод предстоящия празник на Българската армия.

 

Командирът на ЦПС полковник Любомир Вачев връчи грамоти и предметни награди на най-добре представилите се на терена по време на футболната надпревара и изтъкна достойното представяне на всички участници.

 

Copyright © 2018 Сухопътни войски. Всички права запазени