Днес, 14 януари, беше проведен Анализът в 61-ва механизирана бригада, на който командирът на формированието бригаден генерал Деян Дешков  анализира задачите и мероприятията, изпълнени от бригадата по трите мисии на БА, отбеляза положителна тенденция в намаляването на  некомплекта от личен съставя и обърна внимание на основните мероприятия и предизвикателства през 2022 година.

В заключителната част на Анализа бригаден генерал Дешков изрази своята благодарност към всички присъстващи за положените усилия през изминалата година и даде указания за предстоящата 2022 г.

Резултатите от подготовката бяха отчетени през тази седмица и в 1-ви разузнавателен батальон, 38-ми и 59-ти батальони за ЯХБЗ и Е,  78-ми батальон за осигуряване и в двата учебни полигона „Корен“ и „Ново село“.

През следващата седмица предстои провеждането и на Анализите на 2-ра механизирана бригада, Бригадното командване, Единния център за начална подготовка, Центъра за подготовка на специалисти, 4-ти артилерийски полк, 55-ти инженерен полк, 101-ви алпийски полк, 110-ти логистичен полк, Базата за съхранение на въоръжение и техника и подготовка на резервисти и Ремонтната база за въоръжение и техника.

Copyright © 2022 Сухопътни войски. Всички права запазени