Днес,  11.05.2012 г., министърът на отбраната господин Аню Ангелов, началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев посетиха Центъра за подготовка на танкови подразделения в Сливен.

Това е първото посещение във военно формирование от гарнизон Сливен за господин  Аню Ангелов в качеството му на министър. За първи път той е посетил района през 1997г., по време на посещението му в щаба на 3-та армия.

 След като изслушаха брифинга на командира и отговориха на поставените въпроси, свързани с проблеми от материално-технически характер, министър Ангелов, придружен от кмета на Сливен бригаден генерал от резерва Кольо Милев и областният управител г-н Марин Кавръков се срещнаха с личния състав на Центъра за подготовка на танкови подразделения и Базата за ремонт на въоръжение и техника.

Акценти на днешната среща на министър Аню Ангелов с личния състав на формированието бяха предстоящите структурни промени и бъдещата професионална реализация личния състав след реорганизацията в редиците на Българската армия. От своя страна военнослужещите имаха възможност да поставя и други вълнуващи ги въпроси.

Copyright © 2023 Сухопътни войски. Всички права запазени